Healing Ceremony Portugal

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Healing Ceremony Portugal

August 8

Deze dag 8 augustus 2022 opent de leeuwen poort.
Een belangrijke gebeurtenis en voor veel mensen de aankondiging van een nieuwe fase waarin zij meer naar voren gaan treden en meer in hun kracht gaan staan.
Op deze dag wordt er een portaal de Sirius-energie geopend, waardoor er nieuwe energiefrequenties vanaf de planeet Sirius naar de aarde komen en  de energie rondom de aarde gaat veranderen.
Deze energiefrequenties hebben veel impact: ze activeren ons DNA, onze spirituele ontwikkeling kan in een versnelling komen en paranormale gaven kunnen meer geopend worden. Ons bewustzijn kan groter worden en er kan oude wijsheid naar boven komen dat opgeslagen is in ons celgeheugen.
Veel mensen met een planetaire oorsprong (onder andere afkomstig van Sirius) zijn hier op aarde met een speciale missie. Wij zijn de lichtwerkers en mensen die vernieuwing brengen en de weg vrij maken voor de generaties die na ons komen.
States of Being
Zal in het zuiden van Portugal een mooie liefdevolle ceremonie verzorgen.
We garanderen een veilige space te creëren  waarbij we in verbinding met elkaar via soundhealing magische mooie healingsprocessen gaan begeleiden.
Ons doel is om één ieder afzonderlijk van elkaar te laten herrineren waarom je hier bent.
Tijdens de reis begeleiden we ieders proces in wat je los mag laten om op je eigen hoofweg te kunnen  gaan stralen.
Wij zijn dankbaar om dit te mogen begeleiden op een magische plek in Zuid Portugal.
Voel je de calling, wil je inhoudelijk meer informatie of meld je aan info@statesofbeing.eu en neem een kijkje op inze website www.statesofbeing.eu

Details

Date:
August 8